Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: چهار میلیون دُز واکسن آماده داریم و در نخستین محموله یکصدهزار دز برای ونزوئلا ارسال کردیم.

 

بهرام عین اللهی گفت: با ۹ وزیر بهداشت کشور‌های مختلف ملاقات داشتم و آمادگی خود را برای صادرات واکسن به کشور‌های دیگر اعلام کردم و حتی می‌توانیم به کشور‌هایی که از نظر توسعه وضعیت خوبی ندارند، مجانی واکسن بدهیم و اکنون چهار میلیون دُز واکسن آماده داریم و در نخستین محموله یکصدهزار دز برای ونزوئلا ارسال کردیم که وزیر بهداشت این کشور دوباره تقاضا کرده مقدار بیشتری ارسال کنیم که باز هم خواهیم فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اینکه ما می‌توانیم صادر کننده واکسن باشیم در حالیکه قبلا نیاز به واکسن داشتیم، افتخار بزرگی است و ما با صادرات واکسن نشان می‌دهیم جمهوری اسلامی ایران همچنان یک کشور قوی در همه مسائل هست.

آبله میمون وارد ایران نشده است

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری آبله میمون سال‌ها در کشور‌های مختلف وجود داشته و مربوط به حیوانات است و به صورت اتفاقی به میمون منتقل شده و به صورت اتفاقی هم به انسان منتقل شده است. این بیماری بیشتر عوارض پوستی دارد و میزان مرگ و میر آن مثل کرونا نیست و خیلی کم است.

وی گفت: در کشور ما هم تعدادی موارد مشکوک عنوان شده بود که نمونه‌های آن را به انستیتو پاستور دادیم و هیچ کدام از آن‌ها ثابت نشد؛ بنابراین هنوز در کشور ما ثابت نشده آبله میمون آمده باشد. با این حال کارشناسان وزارت بهداشت در مرز‌ها شرایط را کنترل می‌کنند و اگر موردی بود حتماً در مورد آن اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

توان ساخت واکسن برای هر ویروسی را داریم 

به گفته عین اللهی، کرونا باعث شد ما زیرساخت‌های واکسیناسیون را بالا بردیم به طوری که امروز ما ۶ مرکز تولید واکسن داریم که این‌ها نه تنها واکسن کرونا بلکه می‌توانند واکسن هر ویروسی را می‌توانند را تولید کنند.

وی گفت: بیوراکتور‌های مجهزی داریم که هر ویروسی در آن کشت شود خروجی آن می‌تواند واکسن باشد؛ بنابراین ما برای هر نوع تهدیدی در دنیا می‌توانیم واکسن آن را تولید کنیم و این از توفیقات دانشمندان ما بوده است.

به گفته وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جلسه‌ای که در ژنو در سازمان بهداشت جهانی بودم، این موضوع را عنوان کردم که کشورما در مبارزه با کرونا موفق و سربلند بوده و میزان ابتلا تک رقمی شده بلکه ما به دانش تولید واکسن و ابزار تولید واکسن مجهز شده ایم و هیچ نگرانی در مورد این بیماری نداریم.

عین اللهی گفت:  ما جزو کشور‌های موفق در ریشه کنی بیماری کرونا هستیم، یکی از دلایل موفقیت ما این بود که رهبر معظم انقلاب و شخص رئیس جمهور احساس مسئولیت کردند و در رابطه با کرونا وارد شدند و فعالیت کردند. این در حالی است که در خیلی از کشور‌ها مسئولین کشور‌ها ورود نکردند.

آثار و شواهدی مبنی بر شیوع مجدد کرونا دیده نمی‌شود

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: درباره آینده کرونا اخیراً شایعاتی ایجاد شده، ولی ما فعلا هیچ آثاری نمی‌بینیم که کرونا مجدداً در کشور ایجاد شود با این حال باید مردم واکسیناسیون را انجام دهند.

وی گفت: واکسن کرونا باعث ارتقای ایمنی و مقاومت افراد می‌شود و اگر موقعی کرونا بیشتر شد بدن افراد می‌تواند در مقابل آن مقاومت کند، ولی فعلا هیچ آثار و شواهدی نه تنها در ایران بلکه در خیلی از کشور‌های دیگر نداریم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر بهداشت کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: در تهران نیز با ورود اتومبیل به خیابان‌های شهر در اواخر دوران قاجار، نخستین گواهینامه‌ها یا تصدیق‌های رانندگی صادر شد. «علیرضا زمانی» تهران‌پژوه، در این‌باره می‌گوید: «محمدناصر انشاء معروف به ناصرخان انشاء اولین ایرانی بود که با سفر به آمریکا گواهینامه رانندگی گرفت. او علاوه بر یادگیری رانندگی و اخذ گواهینامه، با مراحل و چگونگی برگزاری آزمون رانندگی نیز آشنا شد و پس از بازگشت به تهران به عنوان سرکاردان فنی نظمیه برای نخستین بار در تهران آزمون رانندگی گرفت و برای نخستین رانندگان تهرانی گواهینامه رانندگی صادر کرد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

با برگزاری نخستین آزمون‌های رانندگی در تهران، اولین تصدیق‌های رانندگی نیز صادر شد. زمانی می‌گوید: «نهمین روز از مرداد سال ۱۳۰۸ در تاریخ حمل و نقل خودرویی تهران روز منحصربه‌فردی است. در این روز «سیف‌الله خان» به اولین تهرانی تبدیل شد که در پایتخت گواهینامه یا تصدیق رانندگی گرفت.» در این گواهینامه تاریخی که روی آن عنوان «تصدیق‌نامه» درج شده، آمده است: « «بموجب این ورقه تصدیق می‌نماید که آقای سیف اله خان از تاریخ ۹ خرداد ماه ۱۳۰۷ تا تاریخ ۹ مرداد ۱۳۰۸ مرتبا با ادامه تحصیلات خود در موسسه اتومبیل‌رانی، دوره تحصیلات علمی و عملی اتومبیلرانی به اتمام رسانیده و از عهده امتحانات ۳ مرحله‌ای برآمده است.»

نخستین بانوان تهرانی که موفق به کسب تصدیق‌نامه شدند نیز در تهران قدیم ماجرای جالبی دارد. «شوکت الملوک جهانبانی» یکی از اولین بانوان تهرانی بود که در سال ۱۳۱۹ تصدیق‌نامه رانندگی گرفت. همان سال تنها ۴۶ زن تهرانی گواهینامه رانندگی داشتند اما این آمار در سال ۱۳۳۹ به ۴۴۲ نفر رسید.

پس از صدور نخستین گواهینامه رانندگی در تهران، ۱۰ سالی طول کشید تا نخستین آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی به تصویب دادگستری برسد و فرآیند اخذ گواهینامه سر و شکل نظام‌مندتری به خود بگیرد. در این سال، شهربانی تهران گواهینامه‌های رانندگی را به صورت دفترچه هفت‌صفحه‌ای برای متقاضیان صادر کرد تا اینکه در سال ۱۳۴۰ گواهینامه دفترچه‌ای تک‌برگ که ۴ سال اعتبار داشت جایگزین آن شد.

کد خبر 848280 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی محله هویت شهری خبر مهم همشهری محله حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود