Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از آمادگی کشورمان برای صادرات چهار میلیون دُز واکسن کرونا خبر داد و گفت: نخستین محموله از واکسن صادراتی ایران به کشور ونزوئلا صادر شد.

 بهرام عین الهی امروز شنبه در پایان نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگاران افزود: : من با ۹ وزیر بهداشت کشورهای مختلف ملاقات داشتم و آمادگی خود را برای صادرات واکسن به کشورهای دیگر اعلام کردم و حتی می توانیم به کشورهایی که از نظر توسعه وضعیت خوبی ندارند، مجانی واکسن بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآورشد: الان چهار میلیون دُز واکسن آماده داریم و در نخستین محموله یکصدهزار دز برای ونزوئلا ارسال کردیم که وزیر بهداشت این کشور دوباره تقاضا کرده مقدار بیشتری ارسال کنیم که باز هم خواهیم فرستاد.

عین اللهی گفت: اینکه ما می‌توانیم صادر کننده واکسن باشیم در حالیکه قبلا نیاز به واکسن داشتیم، افتخار بزرگی است و  ما با صادرات واکسن نشان می‌دهیم جمهوری اسلامی ایران همچنان یک کشور قوی در همه مسائل هست.

آبله میمون وارد ایران نشده است/ کارشناسان در مرزها شرایط را کنترل می کنند

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری درباره نگرانی مردم در خصوص آبله میمون اظهار کرد: این بیماری سال‌ها در کشورهای مختلف وجود داشته و مربوط به حیوانات است و به صورت اتفاقی به میمون منتقل شده و به صورت اتفاقی هم به انسان منتقل شده است. این بیماری بیشتر عوارض پوستی دارد و میزان مرگ و میر آن مثل کرونا نیست و خیلی کم است.

عین الهی یادآورشد: در کشور ما هم تعدادی موارد مشکوک عنوان شده بود که نمونه‌های آن را به انستیتو پاستور دادیم و هیچ کدام از آنها ثابت نشد. بنابراین هنوز در کشور ما ثابت نشده آبله میمون آمده باشد. با این حال کارشناسان وزارت بهداشت در مرزها شرایط را کنترل می کنند و اگر موردی بود حتماً در مورد آن اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

توان ساخت واکسن برای هر ویروسی را داریم

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به زیرساخت‌هایی که در دوران مقابله با کرونا ایجاد شد، اظهار کرد: کرونا باعث شد ما زیرساخت‌های واکسیناسیون را بالا بردیم به طوری که امروز ما ۶ مرکز تولید واکسن داریم که اینها نه تنها واکسن کرونا بلکه می توانند واکسن هر ویروسی را می‌توانند را تولید کنند.

وی ادامه داد: بیوراکتورهای مجهزی داریم که هر ویروسی در آن کشت شود خروجی آن می‌تواند واکسن باشد. بنابراین ما برای هر نوع تهدیدی در دنیا می توانیم واکسن آن را تولید کنیم و این از توفیقات دانشمندان ما بوده است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی یادآورشد: در جلسه‌ای که در ژنو در سازمان بهداشت جهانی بودم، این را عنوان کردم که کشورما تنها در مبارزه با کرونا موفق و سربلند بوده و میزان ابتلا تک رقمی شده بلکه ما به دانش تولید واکسن و ابزار تولید واکسن مجهز شده ایم و هیچ نگرانی در مورد این بیماری نداریم.

عین الهی با بیان اینکه ما جزو کشورهای موفق در ریشه کنی بیماری کرونا هستیم، اظهار کرد: یکی از دلایل موفقیت ما این بود که رهبر معظم انقلاب و شخص رئیس جمهور احساس مسئولیت کردند و در رابطه با کرونا وارد شدند و فعالیت کردند. این در حالی است که در خیلی از کشورها مسئولین کشورها ورود نکردند.

وی اضافه کرد: ستاد کرونا ایران از ستادهای بی‌نظیر در دنیا هست و همه سازمان‌ها و مسئولین و نه فقط وزارت بهداشت در حوزه کرونا احساس مسئولیت کردند و کار کردند و این باعث شد ما بتوانیم کرونا را در یک مدت کوتاه تک رقمی رسانده و امروز جزو کشورهای خیلی موفق هستیم.

آثار و شواهدی مبنی بر شیوع مجدد کرونا دیده نمی‌شود

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص احتمال بروز پیک تازه کرونا گفت: درباره آینده کرونا اخیراً شایعاتی ایجاد شده ولی ما فعلا هیچ آثاری نمی بینیم که کرونا مجدداً در کشور ایجاد شود با این حال باید مردم واکسیناسیون را انجام دهند.

وی با بیان اینکه فعلا آثاری مبنی بر اینکه دوباره پیک کرونا ایجاد شود نداریم، خاطرنشان کرد: واکسن باعث ارتقای ایمنی و مقاومت افراد می‌شود و اگر موقعی کرونا بیشتر شد بدن افراد می‌تواند در مقابل آن مقاومت کند ولی فعلا هیچ آثار و شواهدی نه تنها در ایران بلکه در خیلی از کشورهای دیگر نداریم.

اردبیل جزو استان‌های موفق در زمینه تنظیم بازار است

در خصوص تنظیم بازار این استان اظهار کرد: برای اینکه کشور ما از نظر اقتصادی پیشرفت کنند، لازم بود این طرح ملی مردمی سازی یارانه‌ها اجرا شود و همه ما مصمم به اجرای آن هستیم.

وی اضافه کرد: الحمدلله گزارشی که امروز استاندار محترم اردبیل دادند بسیار امیدبخش بود و زحمات زیادی را در بخش تنظیم بازار استان کشیده بودند و در این زمینه می‌توانم بگویم که اردبیل جزو استان های موفق کشور است.

نماینده دولت در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اردبیل یادآورشد: نکات و مسائلی مطرح شد که ما را به تهران منتقل می‌کنیم و سعی کنیم که آنها را رفع کنیم.



انتهای پیام/

 


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است